Kā izdzēst Netflix apskates vēsturi


netflix viss sūkā
Grinvalds / 123RF

Vai koplietojat Netflix kontu ar draugiem vai ģimeni un nevēlaties, lai viņi zinātu, ka jūs skatāties Cobbler? Vai viens no jūsu koledžas viesmīlniekiem joprojām izmanto savu pieteikumvārdu, lai noskatītos dīvainus anime? Vai varbūt jūs vienkārši esat noguruši no Netflix ieteikumiem, kas nav skāruši zīmi.

Ir daudz iemeslu, kādēļ jūs varētu vēlēties notīrīt savu Netflix skatīšanās vēsturi, un par laimi, tā process ir neticami vienkāršs – pat ja tas nav acīmredzams. Ikvienam ir skrejceļi, kas atrodas skapjos, tāpēc dodieties uz priekšu un iztīriet savu. Tālāk ir norādīts, kā dzēst Netflix skatīšanās vēsturi.

1. darbība: Pirmkārt, piesakieties savā Netflix kontā, izmantojot savu pārlūkprogrammu. Tā kā jūsu skatīšanās vēsture ir specifiska jūsu individuālajam profilam, jums ir jāpārliecinās, vai esat izvēlējies pareizo profilu, ja jūsu pieteikšanās laikā ir vairāki lietotāji. Ja nejauši izvēlaties nepareizu profilu, neuztraucieties, jūs varat izvēlēties citu, izmantojot nolaižamo izvēlni labajā augšējā stūrī.

izdzēst netflix rindas ekrānu 1

2. solis: Tālāk dodieties uz iepriekš minēto nolaižamo izvēlni labajā stūrī un atlasiet pogu, kas apzīmēta ar Jūsu kontu.

izdzēst netflix rindas ekrānu 2 un pusi

3. solis: Tiklīdz atrodaties, ritiniet uz leju līdz sadaļai Mans profils un noklikšķiniet uz zilās saites ar nosaukumu Redzes aktivitāte. Tas aizvedīs uz lapu, kurā redzams viss, ko esat skatījies.

izdzēst netflix rindas ekrānu 3

4. solis: Katra ieraksta labajā pusē būs X.

izdzēst netflix ekrānu 4

Noklikšķinot uz šī X, tiks noņemts ieraksts no jūsu vēstures (un tādējādi tiek novērsta jebkāda tā ietekme uz jūsu personalizētajiem ieteikumiem). Tomēr izmaiņas var notikt līdz pat 24 stundām.

izdzēst netflix rindas ekrānu 5

Kaut kas jāpatur prātā: televīzijas raidījumos katra epizode tiks uzskaitīta atsevišķi, marķēta ar sezonu un epizodes nosaukumu. Noklikšķinot uz X vienotā šovā, šī īpašā epizode tiks noņemta. Tad jūs saņemsiet ātru jautājumu, jautājot, vai vēlaties noņemt visu sēriju, un ātrs klikšķis to darīs.

izdzēst netflix rindas ekrānu 6

5. solis: Vēlaties dzēst visu skatīšanās vēsturi vienā kritienā? Netflix tiešām nav sava profila izvēles, taču labākais risinājums ir tikai izdzēst savu profilu un sākt svaigu! Lai to izdarītu, dodieties uz Netflix un piesakieties, pēc tam izvēloties profilu, zemāk izvēlieties Manage Profiles.

Netflix dzēst profilu

Noklikšķiniet uz mazās zīmuļa ikonas profilā, kuru vēlaties dzēst, un pēc tam izvēlieties Dzēst profilu (jums tas būs jādara divreiz, lai apstiprinātu). Pēc tam vienkārši noklikšķiniet uz Pievienot profilu un ierakstiet nosaukumu, kuru vēlaties izmantot jūsu spīdīgajam jaunajam profilam.

Un tas viss ir ar to! Bauslīgie nosaukumi – vai epizodes, kā tas bija – tiks noņemti no jūsu vēstures, un neviens nezinās par jūsu slepeno mīlestību pret Happy Tree draugi.

Ja jūs atradīsiet šo rakstu par noderīgu, jūs varat arī izlasīt mūsu rokasgrāmatu par to, kā lejupielādēt filmas no Netflix, kā arī mūsu cērtes par labākajiem TV raidījumiem Netflix un labākajām Netflix filmām. Laimīgu straumēšanu!